F1 Kwalificatie Uitslag, Lando Norris Pakt Zijn Allereerste Pole Positie In Sochi Na Kwalificatie F1 Grand Prix Van Rusland

Sprint kwalificatie levert punten op voor het klassement. 6 Lando Norris GBR McLaren F1 Team 1m2744s 1m27220s 1m26897s 7 Daniel Ricciardo AUS McLaren F1 Team 1m27323s 1m27125s 1m26.


Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Belgie 2021 Racingnews365

Laatste nieuws Mazepin Masi springt in de bres voor Mazepin.

F1 kwalificatie uitslag. De meeste punten worden nog altijd verdeeld op de zondag. Alle Formule 1-uitslagen. De uitslag van hiervan bepaalt de startopstelling van de Grand Prix die op zondag wordt verreden.

De tweede plek viel ten deel aan Lando Norris die op zijn beurt Sergio Perez in zijn kielzog had. In een chaotische kwalificatie was hij de verrassende George Russell en Lewis Hamilton te snel af. Vrije Training F1 Uitslag.

Q1 begon in regenachtige condities. GPFans bied een diepgaande analyse van elke Grand Prix van Australië tot Abu Dhabi. Lewis Hamilton start de sprintkwalificatie zaterdag op Silverstone als eerste.

F1 Kwalificatie Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Spanje 2020 RacingNews365 - The latest tweets from formula 1 f1. Valtteri Bottas maakte de top drie compleet en bleef Charles Leclerc voor. De top drie in de sprint kwalificatie krijgt echter ook punten voor het klassement.

Max Verstappen heeft in regenachtige omstandigheden de poleposition veroverd voor de Belgische Grand Prix. Alles over formule 1 max verstappen en meer. Op welke positie finishte Max Verstappen en Lewis Hamilton.

Lando Norris ging daar vervolgens onder met een. Het is een Lando Norris die zijn eerste pole position van zijn carrière pakt in Rusland. Op de eerste startrij krijgt hij gezelschap van Max Verstappen die 0075 seconde tekort kwam.

Formule 1-uitslagen 2021 - races kwalificaties en trainingen. De Mederlandse Red Bull-coureur reed in Q3 een rondetijd van 103841. 25-9-2021 Formule 1 Racingnews365 39.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP België 2021. Kom alles te weten over de. Het bleek de opmaat naar een spectaculair slot van de kwalificatie.

Kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Lewis hamilton was met een 1. Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas gingen kopje onder in de kwalificatie terwijl Max Verstappen met zijn gridstraf besloot het bij nul getimede ronden te houden. Tenslotte de volledige uitslag van de kwalificatie voor de F1 Grand Prix van Rusland.

Max Verstappen snelste in mogelijke kwalificatie voor. 08-10-2021 Vrijdag training 1030 - 1130. Geen Mercedes op de eerste startrij.

Valtteri Bottas was de snelste coureur tijdens de vrijdagkwalificatie op de Temple of Speed het circuit in Monza. Volg de race via ons live verslag vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen. Op de Red Bull Ring klokte de Red Bull-coureur een rondetijd van 103720.

Verrassende top drie Hamilton slechts P4. De kwalificatie is in 3 stukken gehakt en aan het eind van elk deel vallen er een paar mannen af. Van Max Verstappen tot Lewis Hamilton Daniel Ricciardo tot Sebastian Vettel.

Hij troeft Carlos Sainz af in de strijd om de snelste ronde op het Sochi Autodrom. Uitslag kwalificatie Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2021. Pierre gasly was de snelste man tijdens de derde vrije training in turkije.

De brit won de eerste vrije training en deed dit met overmacht. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas kwamen. De resultaten worden bekend nadat de 3e kwalificatie is gereden.

Carlos Sainz stuurde de Ferrari naar een nieuwe snelste tijd met een 142510. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Italië. Volg de race via ons live verslag vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen.

Alle cijfers van q1 op een rij. Motorsports formule 1 kalender uitslagen kalender vrije. Valtteri Bottas was de snelste tijdens de kwalificatie op Monza.

Hij was net wat sneller dan max verstappen en sergio perez. We geloven dat een nieuwe generatie opwindende uitgesproken coureurs de F1 populairder dan ooit zal maken. Follow the f1 live with live blogs live timing and commentary.

Uitslag kwalificatie Formule 1 Grand Prix Stiermarken 2021. De resultaten worden bekend nadat de 3e kwalificatie is gereden. Pole-position is ook vandaag weer ten prooi gevallen aan Max Verstappen.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Rusland 2021. Volledige uitslag kwalificatie. Mercedes-teamgenoot Lewis Hamilton werd tweede Max Verstappen kwalificeerde zich als derde voor de sprintrace op.

Andere coureurs hebben dat even vaak of vaker Nikita Mazepin kan op bijval rekenen vanuit. 21 rows FORMULA 1 ROLEX BELGIAN GRAND PRIX 2020 - QUALIFYING. 10092021 1915 0 reacties in Formule 1.

Kom alles te weten over de Dutch Grand Prix 2021. GPFans brengt je dichter bij de coureurs zowel op- als buiten het circuit. Max Verstappen heeft pole-position gescoord voor de Grand Prix Formule 1 van Stiermarken.

Uitslag kwalificatie voor sprintrace Grand Prix van Italië 2021. F1 kwalificatie Rusland 2021. Zo krijgt de nummer één drie punten de nummer twee ontvangt twee punten en de nummer drie krijgt.

Valtteri Bottas reed de tweede tijd en de derde stek op de tijdenlijst was voor Lewis Hamilton. Turkish GP Kwalificatie uitslag Turkish Grand Prix Kwalificatieronden. De laatste uitslagen van de F1 van alle trainingen kwalificatie en races vind je hier.


Uitslag Formule 1 Grand Prix Van Rusland 2021 Autoblog Nl


Pdfw Uc5jwmllm


Kwalificatie Abu Dhabi Max Verstappen Moet Buigen Voor Daniel Ricciardo Pole Voor Valtteri Bottas Uitslag Racexpress


Uitslag Kwalificatie Grand Prix Van Portugal 2021 F1maximaal Nl


Ferrari Snelste In Kwalificatie Belgie Verstappen P5 Uitslag F1 Latest News


Volledige Uitslag Kwalificatie Verstappen Veel Te Sterk Voor Mercedes


F1 Gp Van Abu Dhabi Uitslag Kwalificatie Verstappen Op Pole


Vpnmeq6qplddkm


Z1ufjpen4isiwm


2ho84j9me1zjim


U34anq1o9q1yom


Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Bahrein 2021 Racingnews365


Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Oostenrijk 2021 Racingnews365


F1 Gp Sakhir Uitslag Kwalificatie Bottas Houdt Russell Af


Derde Pole Op Rij Voor Leclerc Verstappen Naar P4 In Singapore Formule 1 Ad Nl


Lando Norris Pakt Zijn Allereerste Pole Positie In Sochi Na Kwalificatie F1 Grand Prix Van Rusland


Volledige Uitslag Kwalificatie Gp Belgie Verstappen Op P1 In De Chaos


Volledige Uitslag Kwalificatie Voor Sprintrace Op Monza Verstappen Op P3

LihatTutupKomentar